Zonnewarmte ☀️

undefined

De afgelopen twee dagen was het was frisjes hier aan de oever van de Duitse Rijn in de buurt van #Bonn. 🇩🇪

Maar gisteren tegen de avond was de #zon er weer fulltime en was ik in staat om dit plaatje te schieten. 📸

Heerlijk dat #zonnetje, dat belooft veel moois voor de komende dagen. 🌼

De #warmte van de zon is ook heel goed voor onze #spieren. Zeker als je wat last hebt van pijnlijke, vermoeide of stijve spieren zal de warmte van de zon je goed doen. De warmte zal voor extra #ontspanning zorgen. En combinatie met een heerlijke #massage zou dit nog effectiever zijn.💫

Naast de warmte pik je in de zon ook wat extra #vitamineD op wat weer een goede werking heeft op je botten. Dus durf ik met zekerheid te stellen dat regelmatig #zonlicht bijdraagt aan een #gezonder #immuunsysteem!🍀

In mijn praktijk voeg ik ook regelmatig extra warmte doe door het gebruik van #hotstones die ik toevoeg aan een (therapeutische) massage. Echt een magische ervaring want je spieren komen nog eens extra in de ontspanning door de warmte. 💥

Nieuwsgierig? Of wil je het ook eens proberen? Laat het me dan snel weten.. 🌺

Loading

Meer blogs

Meer blogs