YESS MIJN WEBSITE IS ONLINE!!! Ik ben zo trots! Neem gerust even een kijkje en laat me weten wat je ervan vind.. 💜

Home

Ik ben Roel Krijger, therapeutisch masseur. Ik geef massages op maat in mijn massagepraktijk Solvit Corpus gelegen in het mooie Wellerlooi.

Ik geef massages op maat.

Samen met jou kijken we eerst waar je lichaam het meeste behoefte aan heeft. Dat kan zijn vanuit een disbalans op het energiesysteem of vanuit bepaalde fysieke klachten.

Een massage sessie bestaat bij mij uit een combinatie van de energetische Ayurvedische massage die ik laat samensmelten met massagetechnieken uit onder andere de ontspannings-, en de klassieke massage.

Als massagetherapeut verzorg ik het gehele lichaam en werk ik preventief op klachten. Daarnaast brengt een massage ook wellness en ontspanning. Door de inzet van verschillende massagetechnieken verzorg ik een unieke behandeling op maat die klachten verminderd en de gezondheid bevorderd.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan zeker even op mijn website of stuur me gewoon een berichtje!

Lieve groeten van Roel

En als je dit bericht zou willen delen maak je me zielsgelukkig 💜

Loading

Meer blogs

Meer blogs