Wat doe jij dan?

Ja dat is een vraag die mij wel vaker gesteld wordt. Roel, wat doe jij dan precies? πŸ€”

Nou ik het je het beste uitleggen aan de hand van een mooi voorbeeld. 🫑

Vandaag had ik een lieve client die voor de tweede keer kwam. En ze heeft twee totaal verschillende massages gehad. 🀭

Toen ze voor het eerst bij me kwam was dat omdat ze stress ervaarde. Ik heb toen een massage gegeven die vooral gericht is op het lekker laten stromen van de energie. Nou ze heeft de hele week erna heel vast geslapen, een fijne ervaring, zoals ik vernam. πŸ˜‡

Tijdens die behandeling heb ik schouders en rug wat extra mee genomen omdat ik daar gedurende de massage een blokkade tegenkwam. πŸ˜‰

Om die reden heb ik vandaag een massage gegeven die lekker actief op de spieren doorwerkt. Met mooie technieken zoals β€˜cupping’ wordt de doorbloeding goed op gang gebracht waardoor vast zittende spieren in de ontspanning komen. πŸ€—

Ben benieuwd hoe ze vanavond zal slapen.. 😴

De volgende keer zal de massage weer anders zijn. Want bij mij krijg je altijd een massage op maat; afgestemd op waar jouw lichaam behoefte aan heeft! 😍

Wil je dat ook zelf ervaren?
Stuur me dan een berichtje en we maken samen een afspraak! 🌸

#venray #wellerlooi #noordlimburg #maasduinen #cupping #cuppingmassage #massagetechnieken #massage #massageopmaat #ontspannen #weekend #chill #lekker #genieten

Loading

Meer blogs

Meer blogs