Volg je hart

Tijdens de ochtendwandeling met mijn twee jongens wist ik het zeker. Grijze wolken drijven voorbij en kijken alsof ze ieder moment een oceaan van water kunnen laten vallen. De wind waait frisser dan die de afgelopen weken heeft gedaan. En het zonnetje, het zonnetje laat zich, twijfelend zoals ze kan zijn, te weinig zien. De mooie zomer van 2022 is nu echt voorbij..

Maar het gaan van de zomer brengt ook het moois van de herfst met zich mee. De kou zorgt ervoor dat de bomen weer hun mooiste kleuren te voorschijn toveren. Dit kleurfestijn maakt dat ik in het najaar met veel plezier de bossen in duik. Op die manier maak ik mijn hoofd lekker leeg, geniet ik van al het moois om me heen en kom ik in ontspanning.

Vanuit die ontspanning stap ik na de wandeling mijn huis binnen. Gelegen in het mooie Wellerlooi. Omringd door de prachtige natuur van de Maasduinen. Aan de ene kant uitkijkend naar de Maas die roerig voor zich uitstroomt. Aan de andere kant nog het maïs wat wacht om geoogst te worden. En ons huis omringd door bomen, die hun bladeren laten vallen. De geur van de herfst komt me tegemoet. Rust en stilte overheerst. Ik hou er zo van.

Zou jij dat ook willen ervaren? Pure ontspanning en rust?
Dan is een algehele lichaamsmassage op maat helemaal iets voor jou. Samen met jou kijk ik waar de behoeftes van jouw lichaam liggen. Ik ga ervoor zorgen dat de energie weer lekker gaat stromen en dat spieren die aan ontspanning toe zijn, fijn aangepakt worden. Je zult je herboren voelen, dat is wat ik zeker weet.

De foto is al van een aantal jaar geleden. De natuur in volle beweging. Samen met mijn man vervolg ik het pad. Het pad dat we zelf uitstippelen. Het pad dat ons brengt waar wij behoefte aan hebben. Want als je echt contact maakt met al het moois om je heen, als je echt leert voelen, komt daar het goede uit voort..

Volg jij je hart?

Home

#solvitcorpus #massage #massagetherapeut #ontspannen #massageopmaat #massagetherapie #volgjehart

Loading

Meer blogs

Meer blogs