Voel je lichaam..

Dat is niet iets wat iedereen zomaar kan. Vele van ons stoppen hun #gevoelens zo ver weg dat ze er niet eens meer bij kunnen. šŸ˜³

Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst gehuild? Ik gisteren nog omdat ik mijn #emoties de vrije loop geef, omdat ik me uit. šŸ˜­

Gevoelens uiten zorgt ervoor dat ze niet in je lichaam blijven zitten. Ze kunnen zich niet ophopen en #stress veroorzaken wat resulteert in verkramping in het lichaam. šŸ«£

Mijn lichaam heeft de afgelopen dagen ook flink wat te verduren gehad. Maar wel op een gezonde manier. De Oostenrijkse #lucht heeft me goed gedaan en mijn #spieren weer wat fitter gemaakt. Lekker bewegen is gezond en zorgt voor een lichaam wat in goede #conditie is!šŸ‘

Ik heb gemerkt dat ik straks thuis nog wel wat meer mag gaan #bewegen. šŸ˜‰

Maar mocht jij nou goed voor je lichaam willen zorgen, dan is een #massage op zā€™n tijd een goed idee. Het zorgt namelijk onder andere voor een goede #doorbloeding wat weer een meer #ontspannen gevoel oplevert. šŸ„°

Gun jij jezelf een massage?šŸ˜

Loading

Meer blogs

Meer blogs