Tijd voor mezelf ๐ŸŒผ

Tijd voor mezelf is iets wat ik tegenwoordig ook echt in de agenda vast zet. Even lekker genieten van dingen waarvan ik echt kan #ontspannen. Op deze manier kan ik de nodige #stress uit mijn leven weglaten. ๐Ÿ˜”

Elke dag lekker wandelen in de natuur en wat joggen met onze jongens, de #bordercollies.
Ook even lekker wat #mediteren, onze diertjes verzorgen, koken en #masseren maakt me erg rustig en #relaxt. ๐Ÿ˜€

Maar afgelopen week was ik weer even bij Lieke van @lavie_natuurgeneeskunde
Om de zoveel tijd geven we elkaar een fijne behandeling. Ik geef haar een fijne #Ayurvedischemassage en zijn behandeld mij met allerlei geneeskundige technieken. ๐ŸŒฟ

Zo vind ik het altijd erg interessant om te weten of mijn #energiebanen en mijn #chakraโ€™s in #balans zijn. Zelf ben ik gestart met een opleiding #chakrahealing. Maar Lieke heeft haar intuรฏtieve krachten en deskundigheid op mij losgelaten waardoor ik weer heerlijk de deur uit kon lopen. Helemaal klaar voor een paar heerlijke dagen niets doen. ๐ŸŒˆ

Carnaval en ik hoeven niet meer zo zeer. Dus samen met Anthony even niets wat moet. Even tijd voor onszelf.. ๐Ÿ˜‰

Loading

Meer blogs

Meer blogs