This is my life ๐ŸŒบ

Twee jaar geleden besloot ik om zelf de dirigent van mijn leven te worden. Me niet mee r te laten leiden door toevalligheden die aan komen waaien, vaak ook nog onverwachts. Ik koos er #bewust voor om vanaf dat moment zelf mijn pad te kiezen.๐Ÿ€

Dat is de beste keuze EVER geweest!๐Ÿซถ

Hierdoor zien mijn dagen er erg gevarieerd uit. In neem jullie even mee naar deze week. ๐Ÿ’ซ

Maandag en dinsdag heb ik lekker les kunnen geven aan groep 4 van de Petrusbandenschool in Venray. Lekker sparren met collegaโ€™s en het beste uit de kinderen halen, dat is waar ik goed in ben. ๐Ÿ‘ฆ

Woensdag ben ik de hele dag bij PyRock BV in Houten geweest en heb ik daar het gehele personeel van een heerlijke #stoelmassage kunnen voorzien. ๐Ÿ˜€

Donderdag en vandaag ontvang ik klanten die lekker willen #ontspannen en tevens zich #fysiek beter willen gaan voelen; #chakramassage#therapeutische#hotstonemassage en #hoofdpijnmassage passeren de revu. ๐Ÿ’Ž

Maar er is ook tijd voor mezelf hoor. Vanmiddag ga ik lekker naar @blondenzovenray zodat ik weer netjes voor de dag kan komen. โœ‚๏ธ

Morgen is een dagje #opleiding. Ik mag morgen kennis op gaan doen van #fibromyalgie zodat ik ook op dit vlak kundig ben. Ben erg benieuwd wat @therapeutischopleidingscentrum Kersten in Maastricht morgen weer voor mij in petto heeft. Ik heb er nu al zin in, altijd een feestje! ๐Ÿฅณ

En zondag? #Moederdag dus tijd voor mijn moedertje!
Maar de ochtend staat gereserveerd voor mijn praktijk. En toevallig is daar deze week nog een gaatje ontstaan. ๐ŸŒผ

Dus mocht je zin en tijd hebben? Is dat plekje voor jou? Let me know..โ™ฅ๏ธ

Loading

Meer blogs

Meer blogs