Stoelmassage 🪑

Het beroep als #therapeutischmasseur kan heel veelzijdig zijn. Dat is wat het voor mij ook leuk maakt. 😻

Gisteren de hele dag op locatie geweest in Houten bij een bedrijf voor brandbeveiliging. Daar kom ik al bijna een jaar twee maal in de maand. 2️⃣

Het personeel staat me nog net niet bij de deur op te wachten maar hun gezichten spreken boekdelen als ik mijn voeten over de drempel zet. 😃

Omdat er best wat personeelsleden zijn met #migraine of nek en #rugklachten ben ik nu in gesprek om na de zomer frequenter langs te komen om deze klachten actief te kunnen #behandelen. Dat zou toch elke werkgever voor zijn personeel over moeten hebben!! 🤩

Zo ook vanmorgen thuis in mijn #massagepraktijk. Een man die echt al een tijd last van zijn nek heeft en daardoor zelfs niet meer kan #sporten. Mega vervelend maar dat ga ik voor hem oplossen. 👌

Vorige week de eerste behandeling. Heb toen #sportmassage gegeven en zijn nek met de #guasha steen behandeld om zo #blokkades te doorbreken en de #doorbloeding op gang te brengen. 💫

Om nog wat dieper op de #blokkade te kunnen werken heb ik vandaag #cupping bij hem toegepast! En dat gaat hem zeker weer heel veel #verlichting brengen. Zijn lichaam reageert met flinke rode strepen maar dat is nodig om het #zelf-genezend vermogen van het lichaam te activeren. En dat is wat er nu gaat gebeuren.🫡

Doel is om hem binnen een maand weer aan het sporten te hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken! ✋

Heb jij ook #fysiekeklachten en ben je benieuwd of ik ook iets voor jou zou kunnen betekenen? Stuur me gericht een berichtje. 😍

Loading

Meer blogs

Meer blogs