Sterker dan ooit πŸ’ͺ

Zo #voel ik me, al een hele tijd maar vandaag voel ik het nog eens extra, in elke vezel van mijn lijf. πŸ™Œ

Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen #groeiproces door gemaakt, maar dan ineens realiseer je je dat het al allemaal goed is. Dat gevoel heb ik vandaag sterker dan ooit.🌼

Ik kan in de vroege ochtend opstaan en meteen als een vrolijk bijtje samen met mijn mannetje dansend door de kamer heen gaan, op muziek die ik vroeger niet kon uitstaan maar waarop ik nu kan #aarden en #liefhebben.
Ik doe gek, ik geniet en ik #leef. 😍

Ik maak contact met mezelf, #Moederaarde en alles om me heen. En ik ervaar de laatste tijd meer dan ooit dat mijn gevoel, mijn #intuïtie, openspat als een fantastisch bloeiende roos. En dat, dat voelt ge-wel-dig!😁

En hoe dat dan voelt? Als serene rust en als pure liefde. Dankbaar ben ik, voor al het moois om me heen. Open je open en kijk. Want wie echt kijkt en zijn #hart kan openen die maakt verbinding met alles om zich heen. Dan sta je helemaal in je #kracht.πŸ’œ

Misschien klinkt dit voor jou wat vaag of zweverig. Dan heb jij wellicht een heel ander pad te volgen. En dat is ook goed.πŸ˜‰

Maar als je wel begrijpt wat ik bedoel hoop ik je een keer te ontmoeten. Misschien in mijn #massagepraktijk of anders gewoon op een andere mooie dag. Tot heel binnenkort dus!! 🌸

Loading

Meer blogs

Meer blogs