Samen genieten.. 🥰

De afgelopen maanden heb ik flink aan de weg getimmerd om mijn praktijk Solvit Corpus op de kaart te zetten. Steeds meer lieve mensen weten me inmiddels te vinden. Iets wat mijn hart sneller doet kloppen. 💜

Dankbaar ben ik! Want vanuit het niets heb ik helemaal op eigen krachten iets heel moois neer kunnen zetten. Iets wat ik nog mooier en groter wil gaan maken. Maar daar neem ik de tijd voor. Groeien doen, zowel ik als mijn praktijk, niet in één keer maar juist in geleidelijke stappen. 🌺

Deze week ben ik lekker aan het opladen, samen met mijn wederhelft, om daarna weer met open armen en vol energie klaar te staan voor eenieder die heerlijk wil genieten en een fijne massage op maat wilt ontvangen. 🌼

Ik maak je lichaam weer los.. 🍀

Interesse? Of wil je meer weten? Stuur me dan gerust een berichtje! 🌸

#vakantie #vakantiemodus #relax #samen #massagepraktijk #praktijk #salon #massage

Loading

Meer blogs

Meer blogs