Partners in crime

Soms maak je momenten mee die je alleen maar kunt weg ademen.. want anders word je gek. Vandaag had ik zo’n moment. Lees mee en huiver..

In het buitengebied van het mooie Wellerlooi leef ik met alles wat ik in me heb het mooie gezegde ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ na. Gelukkig denken de buren daar ook zo over.

Zo had ik buurman Henk een lekkere massage beloofd in zijn vakantie. Dus zo gezegd zo gedaan; Henkie stond stipt 8.00 uur voor deur. De honden sloegen groots aan en we grapten dat we geen alarm verder meer nodig hadden in de straat.

Voordat ik met Henk naar de praktijk vertrok, controleerde ik nog even of de achterdeur dicht zag en dat kon ik met een ja bevestigen.

Na verloop van tijd lag Henk heerlijk van een massage op maat te genieten. Toen plots er iets op mijn netvlies flitste..

Het waren Tycho en Spyro, die heerlijk achter elkaar aan rende, buiten in de regen, over het zwembad zeil heen, waarop ze lekker ook gingen liggen, en dus natter dan nat moesten zijn.

Hmmm das vreemd dacht ik nog.. als ze droog naar buiten kunnen.. kunnen ze vast ook nat naar binnen. Maar dat zullen ze toch niet doen.. nee toch?

Na de massage heb ik met een glimlach op mij gezicht de woonkamer en keuken gedweild. Want ja, zeg nou zelf, jij zou toch hetzelfde doen als je hond was.. 🐾

#solvitcorpus #massageopmaat #ontspannen #ademinademuit #wellerlooi

Loading

Meer blogs

Meer blogs