Over mezelf

Ik ben Roel Krijger, therapeutisch masseur. Ik geef massages op maat in mijn massagepraktijk Solvit Corpus gelegen in het mooie Wellerlooi.

De Afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Mijn kracht in het werken met kinderen zit hem in het juist aanvoelen wat het kind nodig heeft; mijn intuïtie. Ik heb geleerd dat ik deze zelfde intuïtie ook goed in kan zetten door te werken met het menselijk lichaam. Ik wil jullie even meenemen terug in de tijd. Om zo een beter beeld te krijgen van wie ik ben en wat ik doe. 

Het is december 2020. Corona heerst volop. Scholen zijn weer dicht. Kinderen krijgen weer eens thuisonderwijs. En ik geef mijn lessen vanuit het heerlijke Wellerlooi. Ik heb tijd voor de kinderen. Geniet enorm van alle diertjes bij ons thuis. En nog meer van mijn man. En weet je, een wereld gaat voor me open..

Ik laat de hondjes uit wanneer ik dat wil. Voer de kippen en de varkens twee keer per dag. Knuffel met de geitjes en geef mijn liefste heel veel kusjes. Heerlijk!

Het is dat moment geweest dat ik mijn wens om vanuit thuis te kunnen werken met het universum heb gedeeld. Hoe of wat? Ik had nog geen idee. Maar ik was er van overtuigd dat er vanzelf iets moois op mijn pad zou komen.

Nog geen maand later verschijnt er op mijn social media een advertentie van de Nr.1 massage opleider in Nederland. En ik dacht; Yes dat is het! Een week later had ik me ingeschreven voor het eerste jaar en in maart volgde ik de eerste lessen.

Al snel merkte ik dat ik het letterlijk in de vingers had. Van uitproberen op mijn schatje, de hond en buurman Henk, kwamen al snel de eerste proefpersonen om de hoek kijken.

Verschillende trainingen en massagetechnieken verder ben ik september 2022 mijn eigen massagepraktijk begonnen. Maar het werken met kinderen vind ik veels te leuk dus afscheid nemen doe ik niet. Op maandag en dinsdag sta ik voor groep 4 op de Petrus Bandenschool in Venray. De overige dagen ben ik beschikbaar voor mijn praktijk, alle diertjes en bovenal mijn man. Correctie; mijn droomman! Mede door hem kan ik dit alles allemaal realiseren. Dat is wat liefde doet met mensen. Of in ieder geval met mij.

  • Nieuwsgierig geworden? 
  • Wil jij gewoon eens lekker ontspannen?
  • Weer in balans komen? 
  • Of je lichaam lekker los laten masseren?


Laat mij het dan weten en we plannen samen een afspraak in mijn praktijk Solvit Corpus; maak het lichaam los..

Ik zou het leuk vinden als je mijn pagina op Facebook of Instagram volgt om op de hoogte te blijven van al mijn ontwikkelingen.

Lieve groeten,
Roel Krijger