Over mezelf

Ik ben Roel Krijger, therapeutisch masseur en woon in het rustige Wellerlooi. In de zoektocht naar wat ik wil en waar ik goed in ben, heb ik de afgelopen jaren verschillende keuzes gemaakt die me uiteindelijk gebracht hebben waar ik nu sta.Mijn passie voor masseren is ontstaan in de corona periode eind 2020. Ik was werkzaam als leraar op een basisschool, iets wat ik overigens ook met volle overgave heb gedaan. Tijdens het geven van thuisonderwijs werd het me ineens duidelijk. Ik wil passend werk doen vanuit huis. Wat dat precies zou zijn? Daar had ik nog geen idee van.

Doordat ik verschillende zelfhulpboeken gelezen had, was me duidelijk geworden dat ik in ieder geval mijn eigen pad zou moeten kiezen. Dat in tegenstelling tot braaf afwachten tot dingen me (toevallig) overkomen. Zelf keuzes maken was mijn motto.

Daarom ben ik in maart 2021 gestart met de opleiding wellness masseur. Waarna ik het jaar erop me heb ontwikkeld tot therapeutisch masseur. Een heerlijke combinatie want zo kan ik in elke massage een stukje massage en ontspanning aanbieden. Een gouden combi als je het mij vraagt.

Na het behalen van mijn diploma in juli 2022 besloot ik om me volledig te gaan richten op het masseren. Ik had inmiddels al een massagepraktijk aan huis geopend en ik koos ervoor om het lesgeven te parkeren. Sindsdien ben ik zes  dagen in de week beschikbaar als masseur, daarnaast heb ik de zorg voor heel veel lieve beestjes en sport ik drie keer in de week om fit en gezond te blijven.

Ik masseer intuïtief, maak contact met je lichaam waarna ik precies aanvoel wat jij nodig hebt. De ene keer kun je behoefte hebben aan een zachte massage op de energiepunten van je lichaam. Een andere keer zit je lichamelijk erg vast en heb je meer behoefte aan verlichting in het spierstelsel. Om deze reden krijg je dus altijd een massage op maat bij mij en zal een massage nooit twee keer hetzelfde zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je een keertje lekker ontspannen? Weer  in balans komen? Of je spieren los laten masseren?

Laat mij het dan weten en we plannen samen een afspraak in mijn praktijk Solvit corpus; maak het lichaam los.

Tot slot zou ik het leuk vinden als mijn pagina op Facebook of Instagram volgt om op de hoogte te blijven van al mijn ontwikkelingen.