Over grenzen gaan 🇳🇱

De afgelopen jaren ben ik steeds meer op mijn #gevoel gaan #vertrouwen. En dat pakt goed voor me uit.🥰

Beslissingen die ik vroeger met mijn #verstand nam, neem ik nu vanuit mijn #intuïtie. Weg met dat hoofd, dat zit alleen maar in de weg. 🧐

De laatste maanden ervaar ik dat wederom aan den lijve. Ik neem jullie mee naar 2 willekeurige dagen uit mijn #leven. ☺️

Op maandag sta ik voor de klas en geef ik les aan een fantastische groep kinderen van de Petrus Bandenschool Venray. De kinderen zijn ongeveer 8 jaar oud en de hebben nog #respect voor de #meester. Ik voel perfect aan wat ze nodig hebben, dat is mijn #kracht!💥

Op dat soort dagen ga ik 7.30 thuis de deur uit, op weg naar school. Daar aangekomen neem ik de dag door met mijn stagiaire. Dan om 8.30 zijn de kinderen er en geniet ik van het #lesgeven, de ene les na de andere..😳

Om 14.30 nakijken, vergaderen en lessen voorbereiden. Ik ga van het ene overleg door naar het andere.😕

Om 17.30 thuis ga ik #koken, eten, opruimen, de #honden uitlaten en de lieve #beestjes achter in de tuin voeren. Daarna ben ik bekaf en zak als een #zoutzak op de bank om vervolgens om 22 uur mijn nest in te duiken..😴

Op woensdag werk ik thuis in mijn #praktijk!😍

Ik sta rustig op, doe wat #yoga oefeningen op de mat, loop een rondje met de honden, ontbijt wat met een lekkere #cappuccino en maak me klaar voor de #cliënten die ik mag ontvangen in mijn praktijk.😄

Elke klant krijgt een persoonlijke #massageopmaat, helemaal afgestemd op de behoeften van dat moment. 👌

Op die dagen voel ik me helemaal lekker, noem het maar #zenn.😇

Het is een verschil van dag en nacht. Op school ga ik door en telkens over mijn eigen #grenzen heen. Heb ik überhaupt nog wel tijd om te #ademen? 😞

Wat ik probeer te zeggen is dat we allemaal op de automatische piloot door gaan. Ik heb het jaren niet in de gaten gehad. Ik werd geleefd in plaats van zelf mijn leven te leven.🤩

Dat is dus wat ik ga doen. Mijn eigen pad volgen om mijn leven ten volste te kunnen leven.. 🌸

En jij? Over welke grenzen ga jij heen? Misschien ook tijd voor een break? Let me know. Dan plannen we samen een cadeautje voor jezelf! ♥️

Loading

Meer blogs

Meer blogs