My love Anthony ❤️

Soms weet je het gewoon. Vanaf het moment dat ik hem ontmoette voelde ik het.
💜

Ik kan het niet goed beschrijven maar een diep innerlijk #gevoel zei me, deze mooie man, daar moet je voor gaan. Doe daar maar wat meer moeite voor.. 💪

Mijn verstand zei 10 jaar geleden, en nog vaker daarna, dat het een onmogelijke klus zou zijn. En dat hebben we beide ook meerdere malen ervaren.🥵

De eerste 7 jaren waren voor ons echt de magere jaren, een ware beproeving op meerdere vlakken; verhuizingen, het opvoeden van pleegkinderen, banenwisselingen en ook nog elkaar ontdekken. Dat laatste was de ultieme #uitdaging.🫣

Maar na 7 jaar zijn we in 2020 uiteindelijk getrouwd. En sindsdien zijn we meer dan ooit met elkaar #verbonden. Niet dat we daar het #huwelijk voor nodig hadden overigens. Maar het is wel een omslagpunt in ons samenzijn geweest en een verzegeling op onze #liefde.. 👥

Deze week zijn we drie jaar getrouwd en 10 jaar samen een setje. Dat hebben we gisteren met aan aantal lieve mensen die ons aan het #hart gaan gevierd. 🥳

Fijn om te ervaren dat liefde alles is wat je nodig hebt. Alles en wellicht ook het enige. Vanuit liefde ontstaat de rest.🥰

Nu terug kijkend op die 10 jaar kan ik zeggen dat ik dat destijds al voelde. De liefde. Maar oei wat was ik er toen bang voor zeg. Want door liefde ga je voelen, en voelen vond ik toen zo eng.😳

Nu zijn we samen twee zielen met een #puur hart. Onze harten versmelten en onze liefde stroomt, forever.. 🫶

Loading

Meer blogs

Meer blogs