Massages op maat

Samen met jou kijken ik eerst waar je lichaam het meeste behoefte aan heeft. Het kan zijn dat de energie niet goed door je lichaam stroomt. Maar misschien heb jij juist meer last van bepaalde lichamelijke klachten. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk.

Een massage sessie bestaat bij mij uit een combinatie van de energetische Ayurvedische massage die ik laat samensmelten met massagetechnieken uit onder andere de ontspannings-, en de klassieke massage.

Als massagetherapeut verzorg ik het gehele lichaam en werk ik preventief op klachten. Daarnaast brengt een massage ook wellness en ontspanning. Door de inzet van verschillende massagetechnieken verzorg ik een unieke behandeling op maat die klachten vermindert en de gezondheid bevordert. Bij mij krijg je dus altijd een massage op maat.

Wat behandel ik dan allemaal?

Een heerlijke massage is goed voor je. Het bevordert namelijk bepaalde hormonen die ervoor zorgen dat je je fijn gaat voelen.

Voel jij je niet fijn of heb je last van je lichaam. Dan is een massage op maat bij mij in de praktijk de oplossing.

Maar welke klachten en problemen behandel ik dan precies?  Waarvoor kun je dan bij mij terecht?

* heb je lichamelijke pijn of klachten?

* heb je stress of ben je overbelast?

* heb je vermoeidheidsklachten?

* heb je slaapproblemen?

* heb je hoofdpijn of migraine?

* heb je een depressie of een burn-out?

* heb je rugpijn of nekklachten?

Herkenbaar voor jou? Waarom gun jij jezelf dan geen massage?

Stuur me gerust een whatsapp bericht of een mailtje zodat ik kan bekijken wat ik voor je kan betekenen!

Uiteraard vrijblijvend..

Mijn behandel methoden

Klassieke ontspanningsmassage

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Ayurvedische massage

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Holistic pulsing

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Chakra massage

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Therapeutische massage

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Cupping

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Hotstone massage

Uitleg over deze massage komt binnenkort

Voetreflexologie

Uitleg over deze massage komt binnenkort