Leven vanuit liefde 💜

Dat lukt me de laatste tijd steeds beter. Niet elke dag even goed maar ik doe mijn best.😌

Ging ik gisteren toch wel even door het lint toen beide honden door de voordeur naar buiten ontsnapten net op het punt dat ik naar mijn werk wilde gaan. En natuurlijk was ik aan de late kant. Dus je kunt begrijpen dan dat de nodige frustratie op leverde..😵‍💫🙄

Vandaag mocht ik gewoon in de herkansing. Ik was de hele dag op cursus en onze harige viervoeters mochten samen op het huis passen. Maar wat doe je als je je toch een beetje gaat vervelen?🙄

De jongens hebben even zelf voor wat afleiding gezorgd. Daar zijn ze altijd al goed in geweest overigens. Een fractie van een seconde voelde ik even dit; #%!!$%#*! GRRRRR 😠

Maar dat maakte eigenlijk al direct plaats voor een grote glimlach op mijn gezicht. En weet je, ik kon alleen nog maar denken; ‘ ja suf konijn, dit krijg je als je je spullen niet opruimt haha..’. 🤭

Nu ligt Spyro voldaan bij zijn prestatie te chillen. De handleiding van chakra-massage in snippers naast hem. Hij ziet er heel ontspannen uit dus het lijkt erop dat hij zich de massage al eigen heeft gemaakt. 😇

Al ben ik er niet zeker van of hij ook echt wel de dader is. Want weet je, deze twee jongens lijken heel erg op baasjes. En dat betekent dus dat ze beide in staat zijn om zo een bijzondere klus te klaren.. 🫣

Ja en zeg nou eerlijk, als je dit plaatje ziet, dan kun je toch ook alleen maar je hart openstellen en lief hebben. Leven vanuit liefde, dat gaat toch bijna vanzelf..😍

#border #ilovemydog #bordercollie #massage #massageopmaat #solvitcorpus #chakramassage #chakra #chakras #chillen #vervelen #hondenfotografie

Loading

Meer blogs

Meer blogs