Knuffelen met varkens

Vier jaar geleden hadden wij het idee om een eigen kleine ‘farm’ te bouwen. Een plekje creëren waar we helemaal kunnen ontspannen Na een drukke werkdag gewoon even met iets heel anders bezig zijn. Ik wilde graag dwerggeitjes en mijn lieverd had een innige wens om varkentjes te houden. Uiteindelijk werden het deze twee mooie Tamworth zwijntjes.

Toen we ze ophaalden wogen ze hooguit 15 kilo en paste ze in een mooi klein kratje. Ze knorde nog schattig als hoe kleine biggen dat kunnen. Legde kleine varkensdrolletjes en kropen gezellig tussen onze benen door. Dan konden we ze even oppakken waarna we zo snel weer neer wilde zetten want het woord speenvarken is dan een beetje wat in mijn herinnering naar boven komt.

Maar de meiden groeiden op en al snel werden de drollen groter en wilde ik niet meer dat ze tussen mijn benen door zouden kruipen. Inmiddels wegen de dames over de 200 kilo maar zijn de nog altijd even lief en aanhankelijk. Tenminste dat wil zeggen, als ze niet een van hun brom-momenten hebben. Want chagrijnig zijn, dat kunnen ze als de beste.

Met veel plezier hebben wij er de afgelopen jaren veel liefde en energie ingestoken. En op dezelfde manier ben ik nu mijn eigen praktijk op aan het bouwen. Met de juiste energie bouw ik aan mijn droom. Vanuit het niets naar mijn droombeeld. In kleine stapjes maar ik kom vanzelf dichterbij. Ik manifesteer nu al mijn eindproduct. En ik ben al een heel eind op pad. Het is echt leuk!

Afgelopen week heb ik een fotoshoot gehad. Samen met een goede vriendin op stap om vast te leggen hoe ik hier leef, zo onwijs gaaf om te doen. De foto’s zijn voor op sociale media en op de website. Hopelijk gaan ze ervoor zorgen dat mensen een goed beeld krijgen van wie ik ben en wat ik uitdraag. Een gevoel van veiligheid en professionaliteit wil ik graag overbrengen. En naar mijn idee is dat gelukt. Voor nu even de fotoś afwachten. De tijd zal het leren..

Home

#solvitcorpus #massage #massagetherapeut #ontspannen #massageopmaat #massagetherapie #volgjehart

Loading

Meer blogs

Meer blogs