Ik hou van..

Terugkijkend op de afgelopen dagen is dat een vraag die ik niet zo 1-2-3 kan beantwoorden. ๐Ÿค”

Afgelopen weekend heb ik tijdens een stage bij de #klassiekemassage @anandopleidingen mooie mensen mogen ontmoeten en begeleiden. Wat een variรซteit aan mensen is er toch, ieder #bijzonder op zโ€™n eigen manier. Ik ben #dankbaar dat is dat heb mogen ervaren. ๐Ÿ˜

De afgelopen twee dagen heb ik weer enorm veel plezier gehad met mijn groep 4. Wat is het heerlijk om die veelzijdigheid van kinderen te zien. Ons motto is de laatste tijd โ€˜van proberen kun je lerenโ€™. En dat doen we dan ook. ๐Ÿ˜‡

De tijd van #Kerst is voor mij altijd #sprookjesachtig mooi. En dat probeer ik dan ook aan de groep mee te geven. We hebben samen muziek gemaakt met kleurrijke percussie-instrumenten. We hebben veel lichtjes de klas in gehaald en lekker #kerstkoekjes gegeten. Maar ook zijn we gaan dansen bij een #dansschool. En als kers op de taart zijn we vanmiddag gaan #schaatsen. โ›ธ๏ธ

Daar is deze foto ook genomen. Ik geniet van de kids want ze hebben zo veel #creativiteit en plezier. Van creativiteit groeit ons brein. Het kan niet anders dan dat dit hele slimme kinderen gaan worden.. ๐Ÿ˜‰

Morgen is weer een heel andere dag. Dan mag ik de werknemers van #PyRock in Houten gaan verblijden met een heerlijke #stoelmassage. Daar kijken ze elke keer weer naar uit. En ik ook. ๐Ÿ™Œ

Er hangt een fijne werksfeer en de mensen stellen zich open en kwetsbaar op. Ze #vertrouwen me en naast het genieten van de #massage delen ze ieder hun eigen verhaal. ๐ŸŒผ

En dan staat Kerst voor de deur. Wat ben ik daar dol op. Samen met met mijn man en de hondjes ga ik lekker genieten. En ook een dagje familie. Tijd voor hun en vooral ook tijd voor mezelf. ๐Ÿฅฐ

Bijzonder toch, hoe het leven kan lopen. Kon ik drie jaar geleden weinig verzinnen om van te houden. Nu hou ik van.. ๐Ÿ’œ

Alles wat ik doe, ja eigenlijk echt wel alles! ๐Ÿ”ฅ

Loading

Meer blogs

Meer blogs