Het lijkt erger dan het is..

De rode plekken zijn van de cupping massage die ik vandaag zelf heb ondergaan op de opleiding in Maastricht. Ik heb verschillende technieken uitgeprobeerd en ook mogen ondergaan.

Deze ziet er behoorlijk heftig uit . Als ik niet beter zou weten zou ik zeggen dat ik mishandeld ben. NIets is echter minder waar..

De rode plekken zijn de afdrukken waar de cups enkele minuten vacuĆ¼m gezogen hebben gezeten. De massage werkt door tot in het bindweefsel van de huid. Zoals je ziet wordt hierdoor de doorbloeding goed gestimuleerd. Hierdoor gaat geblokkeerde energie weer vrij stromen en er ontstaat een heerlijk ontspannen gevoel.

Door cupping laat het lichaam afvalstoffen los maar er kunnen ook letterlijk emoties los komen. Dus het is raadzaam om goed voor jezelf te zorgen na een behandeling door bijvoorbeeld goed water te drinken.

Ken jij de kracht van water al? Het brengt mij kalmte en rust, een heerlijk veilig gevoel en als ik me soms even verloren voel dan helpt het me de weg terug te vinden.

Zitten jouw spieren in de nek, schouder of rug ook vast en ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan gerust een berichtje dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

#massage #Maastricht #cupping #ontspanning #hetvaltwelmee #energie #doorbloeding #proberen #spierpijn

Loading

Meer blogs

Meer blogs