Het is januari 2019

Ik loop letterlijk met mijn ziel onder mijn arm. We wonen ruim 2 jaar in het mooie Wellerlooi, we zijn ons paradijsje op aan het bouwen en plannen aan het maken om te trouwen. En toch voel ik me moedeloos en ongelukkig. Niets kan ervoor zorgen dat ik me goed voel. 💔

Het is in die periode dat mijn beste vriendinnetje me tracteert op een lunch en mijn verhaal aan hoort.
Ze vertelt me enthousiast over een boek wat me zeker gaat helpen, The Magic van Rhonda Byrne. Twee dagen later schuift het door mijn brievenbus. Afzender bekend. 😉

Ik ben toen in het boek gedoken en heb de eerste twee hoofdstukken gelezen. Toen heb ik het boek in de kast gelegd, ik kon er niets mee.. 🤨

Ander half jaar later zou het datzelfde boek zijn wat mijn anker zou worden. Maar eerst moest ik mezelf nog meer gaan verliezen. In juli 2020 storte ik helemaal in waardoor ik besloot het anders te gaan doen. Met de steun van mijn allerliefste man vervolgde ik mijn pad, vol goede moed! 💫

Ik pakte het boek weer uit de kast en begon te lezen. Maar nu was dit boek precies wat ik nodig had. Het leerde me opnieuw te kijken. Te kijken naar de mooie wereld om me heen. 🍀

Vorige week was ze jarig. Ik gaf haar een massage cadeau, voor haar de aller eerste. Daarna nam ik haar mee naar dat ene tentje waar ze mij eerder ooit over The Magic had verteld. 📕

Kleine gebaren kunnen ontluiken in iets heel groots. En daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Zo ontdek je de betekenis van ware vriendschap, dank daarvoor.. 🙏

Vriendschap is jezelf mogen zijn in elk opzicht en niet veroordeeld worden door beslissingen die je neemt. Ieder volgt z’n eigen pad. Zo ook ik. En mijn pad kleurt nu helemaal op. Want ik ben op weg naar mijn paradijs; helemaal zelf gecreëerd..🌸

Wees geïnspireerd door mijn verhaal en breng een bezoekje aan mijn massagepraktijk. Wees welkom 💜

#solvitcorpus #vriendschap #massage #vriendinnetje #themagic #massageopmaat #lunchen #volgjehart #volgjedromen #geluk

Loading

Meer blogs

Meer blogs