Herfstkwaaltjes, heb jij ze?

Oh neeeeee, de herfst is weer aangebroken! HELP!

Het is de tijd van droge lippen en een droge huid. De tijd van koude tenen en irritante kriebelende kuchjes. En misschien beland je zelfs in een flinke herfstdip.

Je hebt alle gebruikelijke dingetjes voor de zoveelste keer alweer eens uit de kast getrokken en geprobeerd. Je hoofd heeft al boven een bak met heet water gehangen. Er zit al een extra portie honing in je thee. Je woonkamer heb je af en toe extra geventileerd. Je bent al lekker de natuur in gedoken. En tot slot ben je weer eens wat gezonder gaan eten. Oh en natuurlijk gaat er ook weer een extra lading vitamine D in!

Ja en toch raak je uit balans, voel je je minder fijn, heb je minder energie en word je weerstand minder.. Hoe dan? Wat doe je verkeerd? Wat kun je nog meer doen?

Om daarachter te komen moet je eerst proberen te begrijpen wat er nou eigenlijk precies in je lichaam gebeurd. In je lichaam bevinden zich een aantal verschillende energiestromingen. Die banen van energie stromen door heel je lichaam heen. Dat is een oneindig proces.

Maar wat als die energie onverhoopt niet meer kan doorstromen? Dat kan in je spieren zijn wat leidt tot vermoeide en pijnlijke spieren. Maar het kan ook zijn dat de energiebanen worden onderbroken. Of de energie stroomt in mindere mate door. In beide gevallen kunnen er allerlei vervelende kwaaltjes ontstaan.

Een andere mogelijke oplossing is het nemen van een goede massage. Een fijne lichaamsmassage werkt als een detox voor je lichaam. Afvalstoffen worden er letterlijk uit gemasseerd. Alle gifstoffen worden door je bloed weer afgevoerd. Je voelt rust en ontspanning en je kunt de wereld weer beter aan.

Benieuwd of dat voor jou ook gaat werken?
Doe dan alvast de test om te kijken of jouw lichaam in balans is;
https://form.jotform.com/solvitcorpus/disbalans

Of stuur me een berichtje!!

Home

#solvitcorpus #massage #massagetherapeut #ontspannen #massageopmaat #massagetherapie

Loading

Meer blogs

Meer blogs