Fibromyalgie🏵

Niets is zo vervelend als pijn in je lichaam te ervaren. Als t#herapeutischmasseur begrijp ik dat als geen ander.🌺

Een fijne zachte massage waarbij ik op de #energiebanen van het lichaam werk kan pijn #verlichten en #ontspanning bieden. Dit wordt dan ook wel eens een @energetischemassage genoemd.🌼

Het gebruik van fijn verwarmde olie zorgt ervoor dat deze heerlijke massage voor iedereen is die zich helemaal Zen wil voelen. Aan de olie voeg ik heerlijk ruikende #etherischeolie toe die tevens een extra therapeutische werking hebben.🍀

Natuurlijk houd ik rekening met alle lichamelijke beperkingen zodat iemand ook iemand met #fibromyalgie zich leert te ontspannen. Samen ontdekken we een manier om het lichaam wat meer tot rust te brengen.😇

Wel of geen klachten? Deze heerlijke massage is voor ieder die even tijd voor zichzelf wilt enorm aan te raden!🌸

Iets voor jou? Laat het me weten en we plannen samen een fijn moment.🌹

Loading

Meer blogs

Meer blogs