Durf te voelen 🌕

undefined

Rond de tijd van volle maan zijn veel mensen altijd wat gevoeliger. Zo ook ik vaak.. ⭐️

Wilde ik vroeger liever zo min mogelijke #voelen, tegenwoordig is het mijn #kracht! En laat dat nou mooi van pas komen in mijn beroep als #massagetherapeut 💆

Toen ik er in mijn pubertijd achterkwam dat ik op jongens viel vond ik dat verschrikkelijk. Dat wilde ik niet want ik wilde normaal zijn en verliefd kunnen worden op meisjes. Maar alle moeite vergeefs.. 🥲

Jarenlang heb ik mezelf weten te #overtuigen dat het niet oké was. En iets wat begon als een vaag #hersenspinsels werd al snel een diep ingeslepen overtuiging. 🥹

Toen ik 40 was kon ik eindelijk het grote geheel zien en begreep ik dat ik door die overtuiging nooit echt van mezelf gehouden heb. En om van jezelf te houden moet je je wel open kunnen stellen om te voelen.🫶

Ik heb heel wat tranen laten vloeien toen ik tot deze ontdekking kwam. Maar het klaarde letterlijk de lucht en het opende daarmee mijn hart. 💖

Vanaf dat moment stond ik in mijn kracht. En daarom ben ik overtuigd dat we om onszelf te #genezen we eerst moeten leren van onszelf te houden. En dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan..😉

Wil jij ook meer leren voelen? Kijk dan in je #hart en kom lekker genieten van een heerlijke #energetischmassage (dat is massage met #energie). 🌸

Loading

Meer blogs

Meer blogs