Doe het gewoon ‼️

Dat is wat mijn man een tijdje geleden tegen mij zei. “Doe het gewoon!” ⚠️

Ik merkte al geruime tijd dat ik op maandag en dinsdag als ik op de #basisschool werkte, heel anders in mijn #energie zat dan wanneer ik de overige dagen thuis in mijn #massagepraktijk aan het #masseren was. ✋

Op de dagen op school ga ik door en door. Ze voelen voor mij relatief #hectisch aan. In ieder geval aanzienlijk minder #ontspannend als het masseren in mijn praktijk. ✅

Daar maak ik contact met mijn cliënten, met hun #lichaam en hun energie. Ik verblijf dan op een heel ander #energieniveau dan wanneer ik 29 kinderen mag onderwijzen. Iets wat ik overigens nog steeds met volle overgave doe. Maar de dagen zijn te #intensief en te lang. En dat wil ik niet meer.. 🛑

Dus toen Anthony tegen mij zei; “doe het gewoon!”, heb ik het gewoon gedaan! 🤩

Ik heb ontslag genomen in het onderwijs! #PROOST! 🍻

#massagetherapeut #venlo #venray #wellerlooi #gemeentebergen #ontspannen #volgjehart #volgjeintuïtie #ayurvedischemassage

Loading

Meer blogs

Meer blogs