Deze week had ik een mooi gesprek met een cliënt van mij..

Ze vertelde me dat er in haar gezinssituatie vanalles gaande is. Er is veel in beweging en op sommige zaken heeft ze helaas weinig grip in het leven. Dan is het een kwestie van de situatie accepteren hoe het is en er mee leren om te gaan. Zeker als iets niet te sturen is.

Natuurlijk vergt dit alles veel van haar. Iets wat zich uit in lichamelijke klachten; hoofdpijn, vermoeidheid en spieren die helemaal vastzitten in de schouders en nek. Gelukkig pakt ze wel door de dag heen haar rustmomentjes. En mooier nog, ze luistert naar haar lichaam.

En daarom is ze bij mij! Ik maak haar lichaam weer los, laat haar spieren steeds meer ontspannen. De naam Solvit Corpus heb ik om precies deze reden gekozen. Het is latijns voor ‘Maak je lichaam los’. Dat is ook wat ik het liefste doe. De energie weer goed laten stromen en dan iedereen hier met een ‘ooooh-fijn’ gevoel de deur uit gaat.

Benieuwd of dat voor jou ook gaat werken?
Doe dan alvast de test om te kijken of jouw lichaam in balans is;
https://form.jotform.com/solvitcorpus/disbalans

Of stuur me een berichtje en dan plannen we samen een behandeling in zodat ook jij met een heerlijk gevoel de herfst in kunt duiken!

Home

#solvitcorpus #massage #massagetherapeut #ontspannen #massageopmaat #massagetherapie #luisternaarjelichaam

Loading

Meer blogs

Meer blogs