Chakra massage 🌈

De ene dag voel je je fijner dan de andere. Soms heb je gewoon even wat minder energie.. 🤔

Zo ook de afgelopen dagen bij mij.
Geveld door griepje lag ik op de bank en moest de geplande massages even laten passeren, spijtig genoeg. Ik had er gewoon de puf niet voor. Mijn energiepeil was lager dan laag.🥴

Het zette me wel even aan het denken.
Alles is energie. In alles om ons heen is het aanwezig. Zo ook in mijn massages, daar werk ik juist met energie. Maar hoe zet je energie op een effectieve manier in zonder dat het mezelf veel energie kost? 🙄

De afgelopen maand ben ik in Zaandam geweest om me de chakra massage eigen te maken bij @anandopleidingen. En daar heb ik antwoord gekregen op deze vraag. 🤩

Deze training heeft mijn interesse in het werken met energie echter verder aangewakkerd. Hierdoor heb ik besloten om mezelf door te ontwikkelen en ben nu de chakra healing training gaan volgen. Het theoretische deel is immers prima vanaf de bank te doen. 👍

Ik ben herstellende en ik merk dat ik de balans in mijn gehele lichaam weer wil herstellen, dus ben erg nieuwsgierig wat deze geweldige training chakra healing me gaat brengen. 😇

Maar wat is chakra massage dan eigenlijk?
Het is een mooie holistische massage die op energiebanen werkt waardoor energie weer goed gaat stromen. De energie verplaatst zich naar de plaatsen waar deze het meest nodig is. Hierdoor wordt het zelfgenezend proces van het lichaam gestimuleerd. 🍀

Dit is dus precies wat ikzelf nu wel zou kunnen gebruiken.. 😉

#massagetherapie #chakra #wellerlooi #balans #anandopleidingen # chakramassage #noordlimburg #energie #liefde

Loading

Meer blogs

Meer blogs