Brand een kaarsje 🕯️

In deze #donkeredagen rond de #jaarwisseling branden we veel kaarsjes, zeker met de stijgende #energieprijzen..

Mensen steken #kaarsjes aan voor #dierbare en #geliefde die we hebben verlopen en waarvan we spijtig genoeg afscheid hebben moeten nemen.

Maar vandaag doe ik het anders. Zonder een lang verhaal af te steken wil ik een kaarsje branden voor de #groteliefde in mijn leven, voor Anthony.

Gewoon omdat hij me #zielemaatje is en ik samen met hem 97 ga worden. Dat hebben we ons samen voorgenomen en dat gaan we ook doen! En om die wens extra kracht bij te zetten, steek ik vandaag een kaarsje voor @anthonykrijger , mijn vriendje, mijn maatje, mijn man, mijn alles!

Dank je wel lieve Anthony, volgend week mogen we alweer ons 10 jarig samenzijn gaan vieren. Ik ben #dankbaar..

Loading

Meer blogs

Meer blogs